Reservedele

Mangler
du reservedele?

Har du problemer med dit EPS- og EPP-værktøj eller dine EPS- og EPP-forme? Så har vi helt sikkert en løsning til dig. Hos HJtools har vi nemlig mange forskellige reservedele, der kan gøre dit værktøj eller dine forme så gode som nye. Vi kan også tilbyde reparation af dit værktøj, hvis der er behov for det.

Med 30 års erfaring i branchen er vi specialister på området og kan derfor hurtigt finde ud af, hvilken reservedel der bedst gavner dit værktøj eller dine forme. Så hvis du mangler reservedele, behøver du ikke lede længere. Vi har med garanti det, som du leder efter.

reservedele til EPS- og EPP-værktøj hos os

Vi har et væld af reservedele til dit værktøj. Hos os kan du blandt andet få udstødere, fjedre, udkaster-styr og fyldpistolholdere, der passer perfekt til dit værktøj og dine forme. Derudover tilbyder vi huldyser og køledyser samt meget mere.

Har du problemer med dit værktøj eller dine forme, bør du derfor kontakte os hurtigst muligt, så vi kan finde de rette dele til dig. Vi har altid en god dialog med vores kunder og samarbejder altid, så vi kan finde de bedste løsninger til dig.

Har vi ikke den reservedel, du skal bruge, vil vi altid forsøge at skaffe den hurtigst muligt, så dit værktøj igen kan bruges. Det er dog sjældent, da vi typisk vil have den reservedel på lager, som du står og mangler. Ring til os, eller skriv en mail, så vi kan løse problemet med dine forme eller dit værktøj. Du kan også kontakte os ved at anvende vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Vores produkter

Viser alle 10 resultater

da_DKDanish