EPS og EPP værktøj

Fremstilling af
EPS og EPP værktøj

Hos HJ Tools står vi klar til at hjælpe dig med fremstilling af EPS og EPP værktøj. Vi er specialister på området og fremstiller EPS- og EPP-værktøj i topkvalitet. Vi tilbyder et tæt samarbejde, så vores kunder kan få præcis den udformning, de ønsker.

EPS og EPP værktøj er blevet mere og mere populært i branchen, og der er derfor også større efterspørgsel på specialister inden for området. Vores mål er at kunne fremstille de bedste produkter til vores kunder, der passer til de krav og behov, som værktøjet skal dække.

Specialister i
EPS og EPP-værktøj

Hos os går det hurtigt fra idé til produktion, og hos os er topkvalitet og hurtig levering i højsædet. Derfor skal vores kunder ikke vente længe på at få netop det produkt, de leder efter. Med mere end 30 års erfaring i branchen er vi absolut specialister inden for fremstilling af EPS- og EPP-værktøj.

Vi fremstiller forskellige former for værktøj til EPS og EPP. Der er masser af muligheder, når det kommer til fremstilling af EPS og EPP værktøj. Værktøjet er blandt andet stødabsorberende, har en lav vægt, er kemisk inaktiv, hygiejnisk og meget mere. EPS kan anvendes i temperaturer helt ned til minus 180 grader og op til 80 grader celsius. Der er derfor mange fordele ved at fremstille værktøj i EPS og EPP.  

Vi står klar til at hjælpe dig med de bedste løsninger på markedet. Derfor kan du altid kontakte os for at få mere information om vores produkter og løsninger. Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig et godt tilbud.

da_DKDanish