Service og reparation

Service og reparation

Har du fået et EPS- eller EPP-værktøj hos HJtools, og har du fået problemer med det? Eller er det et helt andet værktøj, du skal have lavet service eller reparation på? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tilbyder nemlig også service og reparationer af EPS- og EPP-værktøjer og forme.

Vores værktøjer og forme er i branchens bedste kvalitet, så de skulle gerne kunne holde længe. Det kræver dog alligevel service en gang imellem, og det står vi også gerne for. Vi har selv reservedele til de forme, som du skal bruge, så det er bestemt ikke noget problem.

Reparation og service af topprofessionelle folk

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og derfor får du reparationer og service på dit EPS- og EPP-værktøj og forme i topkvalitet. Vi gennemgår værktøjet og finder hurtigt ud af, hvad problemet er, så vi kan finde den rette løsning på problemet.

Vi er altid godt forberedte, så det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så vi kan hjælpe med reparationerne. Du kan ringe til os eller skrive en mail, og her på hjemmesiden har du også mulighed for at bruge vores kontaktformular. Vi sidder altid klar til at hjælpe vores kunder med både nyt EPS- og EPP-værktøj samt service og reparationer.

Er du i tvivl, om det kan betale sig at få repareret dine forme eller dit værktøj? Så tag endelig kontakt til os. Sammen finder vi den bedste løsning på problemet, så du hurtigt kan anvende dit værktøj eller dine forme igen. Vores mål er at kunne tilbyde de bedste reparationer, service og rådgivning til vores kunder.

da_DKDanish